Oma tiliniAsiakaspalvelu
Rajaa tuoteryhmän mukaan


Rajaa brändin mukaan:
Facebook tarjousTOIMITUSKULUMME
Kirjekokoiset tuotteet 2.95 €
Elokuvat, videopelit, karaokelevyt.

Pakettina lähetettävät alk. 5.95 €

Erikoiskokoiset tuotteet
Toimitusmaksu on ilmoitettu tuotesivulla.

TOIMITUSAJAT
Varastotuotteet
Arkisin, ennen kello kymmentä tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Varastotilanteen näet tuotesivulta.

Tilaustuotteet
Toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Kysyttävää?
Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi toimitusajasta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita tilausnumero, tämä nopeuttaa asian käsittelyä.

Tilaa nyt
Tuote on toimittajan varastossa, arvioitu käsittelyaika 2-4 arkipäivää
Tuotetta on rajoitetusti - toimi nopeasti!

kpl

KYSYMYKSIÄ?

Kysy lisätietoja tuotteesta "Absorbica Nykäyksenvaimennin String suojuksilla 27cm, EN355, Petzl" asiakaspalvelustamme.

Kysy tuotteesta
MUUT VAIHTOEHDOT

Lähetä vinkki tuotteesta ystävällesi

Lisää tuote muistilistalle, voit lähettää listan tuttavillesi ja löydät suosikkituotteesi nopeasti.

Absorbica Nykäyksenvaimennin String suojuksilla 27cm, EN355, Petzl

Kanta-asiakashinta:

48.95EUR

(Kanta-asiakkaaksi voit liittyä ilmaiseksi kassalla, lue lisää tästä).

Hinta muuten:

50.21EUR
Toimituskululuokka
Tilauksen lopullinen toimituskulu määräytyy tilauksen kokonaispainon ja -tilavuuden mukaan. Näet lopulliset toimituskulut kassalla.
:
6.95EUR
Tuotenumero: 643619
Katso lisää aiheesta:
Katso mitä muita tuotteita löytyy brandilla Orb, The,Ring, The,Petzl
Absorbica Nykäyksenvaimennin String suojuksilla 27cm, EN355, Petzl

Klikkaa suuremmaksi

(Kuvassa esiintyvä tuote saattaa poiketa tarjotusta tai sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon)Tuotekuvaus:

Kevyt ja käytännöllisen kokoinen repeytyvä nykäyksenvaimennin työkäyttöön This description is from Boostep.fiLiitetään putoamissuojainvaljaan EN 361 standardin mukaiseen rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen. Soveltuu myös Petzl ASAP tai ASAP LOCK köysitarraimien kanssa käytettäväksi. Pysäyttää putoamisen ja vaimentaa kehoon kohdistuvat voimat alle 6 kN:iin.

Varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Petzl String XL kumisuojus molemmissa päädyissä auttaa pitämään lukkosulkurenkaat hyvässä asennossa, ja suojaa kuituja kulumiselta. Absorbica yhdistetään usein osaksi liitosköyttä (esim. Petzl Jane), jolloin saadaan nykäysvoimia vaimentava liitosköysi. Yhdistelmän kokonaispituus saa olla enintään 2 metriä (Absorbica on suunniteltu enintään 4 m putoamisen vaimentamiseen). Pituus 27 cm. Pituus auki revenneenä 1,60 m. Käyttäjän alta vaadittu esteistä vapaa turvaetäisyys (putoamiskerroin 2:n putoamisella): 3,9 m + nykäyksenvaimentimen pituus + liitosköyden pituus + sulkurenkaiden pituudet. Turvaetäisys pisimpänä mahdollisena 2 m järjestelmänä: 6,10 m. Liitosköyden ollessa lyhyempi, turvaetäisyys pienenee vastaavasti. Soveltuu yhden henkilön käyttöön. CE EN355. Paino: 190 g. Maksimi elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Tarvitset lisäksi lukkosulkurenkaat, joilla Absorbica liitetään valjaaseen ja liitosköyteen. Suosittelemme automaattisesti lukkiutuvaa Petzl OK TriactLockia: M33 TL. Liitettäessä Absorbica Petzl ASAP -sarjan köysitarraimeen, tarvitset vain yhden sulkurenkaan valjaan päähän, koska ASAPissa OK TrictLock on vakiona, ja ASAP LOCKiin Absorbica liitetään suoraan laitteeseen.

Tiedoksi pelastusalan ammattilaisille: Kun Petzl ASAP tai ASAP LOCK köysitarrainta käytetään paripelastamisessa, missä laitteen tulee voida pysäyttää kahden henkilön kuorma, on on Absorbica L57 ainoa sallittu nykäyksenvaimenninmalli järjestelmässä.

TÄRKEÄ TURVALLISUUSTIEDOTE 5/2011: MIKÄLI HALLUSSASI ON AIEMPI PETZL ABSORBICA NYKÄYKSENVAIMENNIN TAI ABSORBICA NYKÄYKSENVAIMENTIMELLA VALMIIKSI VARUSTETTU LIITOSKÖYSI, SUORITA SILLE YLIMÄÄRÄINEN TARKASTUS OHJEIDEN MUKAAN ENNEN KÄYTÖN JATKAMISTA! Lisätietoja tämän tuotekortin .pdf liitteissä tai pyydettäessä vandernet@vandernet.com tai puh. 020-741 8333. TÄMÄ TURVALLISUUSTIEDOTE EI KOSKE UUDEMPIA, NYKYÄÄN TOIMITETTAVIA TUOTTEITA.
Lisätty:03.03.2017

Sinua voisi kiinnostaa myös

28.95EUR
Spatha Kääntöveitsi, reikä sulkurengasta varte
33.00EUR
X-Socks Mototouring short moottoripyöräilysukat,
74.99EUR
Drain cleaning spring 10m 936K
12.29EUR
Bearing 418675

Arvostelut tuotteesta (0 kpl)

Kirjoita arvostelusi


Boostepilla on monipuoliset maksutavat