Oma tiliniAsiakaspalvelu
Rajaa tuoteryhmän mukaan


Rajaa brändin mukaan:
Facebook tarjousTOIMITUSKULUMME
Kirjekokoiset tuotteet 2.95 €
Elokuvat, videopelit, karaokelevyt.

Pakettina lähetettävät alk. 5.95 €

Erikoiskokoiset tuotteet
Toimitusmaksu on ilmoitettu tuotesivulla.

TOIMITUSAJAT
Varastotuotteet
Arkisin, ennen kello kymmentä tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Varastotilanteen näet tuotesivulta.

Tilaustuotteet
Toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Kysyttävää?
Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi toimitusajasta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita tilausnumero, tämä nopeuttaa asian käsittelyä.

Tilaa nyt
Tuote on toimittajan varastossa, arvioitu käsittelyaika 2-4 arkipäivää
Tilaustuote, ei ilmaista palautusoikeutta.

kpl

KYSYMYKSIÄ?

Kysy lisätietoja tuotteesta "Absorbica-Y 80 MGO EU-ANSI Y-liitosköysi 115 cm, 2xMGO+Captive, Petzl" asiakaspalvelustamme.

Kysy tuotteesta
MUUT VAIHTOEHDOT

Lähetä vinkki tuotteesta ystävällesi

Lisää tuote muistilistalle, voit lähettää listan tuttavillesi ja löydät suosikkituotteesi nopeasti.

Absorbica-Y 80 MGO EU-ANSI Y-liitosköysi 115 cm, 2xMGO+Captive, Petzl

Kanta-asiakashinta:

254.95EUR

(Kanta-asiakkaaksi voit liittyä ilmaiseksi kassalla, lue lisää tästä).

Hinta muuten:

261.49EUR
Toimituskululuokka
Tilauksen lopullinen toimituskulu määräytyy tilauksen kokonaispainon ja -tilavuuden mukaan. Näet lopulliset toimituskulut kassalla.
:
6.95EUR
Tuotenumero: 643623
Katso lisää aiheesta:
Katso mitä muita tuotteita löytyy brandilla Orb, The,Petzl
Absorbica-Y 80 MGO EU-ANSI Y-liitosköysi 115 cm, 2xMGO+Captive, Petzl

Klikkaa suuremmaksi

(Kuvassa esiintyvä tuote saattaa poiketa tarjotusta tai sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon)Tuotekuvaus:

Kansainväliseen käyttöön sertifioitu kaksihaarainen progressiivisella nykäyksenvaimentimella ja suurikokoisilla MGO 60 koukuilla varustettu symmetrinen 1,15 m pitkä Y-liitosköysi työkäyttöön This description is from Boostep.fiLiitetään putoamissuojainvaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen teräksisellä Triact-Lock automaattilukitteisella sulkurenkaalla (valmiiksi integroituna nykäyksenvaimentimeen). Suunniteltu jatkuvaan putoamissuojaukseen metallirakenteissa ja rakennustelineissä liikuttaessa, mastoissa ja tikkaissa kiivettäessä ja muita väliankkureita ohitettaessa. Kompakti haarojen pituus mahdollistaa potentiaalisen putoamismatkan ja käyttäjän alta vaadittavan turvaetäisyyden minimoimisen.

Kaksihaaraisuuden ansiosta käyttäjä voi liikkua tehokkaasti ja pysyä aina toisella haaralla turvallisesti kiinnittäytyneenä ankkuripisteeseen. Tarkoitettu 50-130 kg painaville käyttäjille. Modernin nykäyksenvaimentimen auki repeytyminen pysäyttää putoamisen ja rajoittaa käyttäjän kehoon kohdistuvat nykäysvoimat kolmivaiheisesti, joten se pehmentää myös kaikkein kevyimpien käyttäjien putoamista, jota ei tavallisten nykäyksenvaimentimien kanssa tapahtuisi. Rajoittaa kehoon kohdistuvat nykäysvoimat alle 6 kN:iin ja käytännössä pitää ne reilusti tämän standardissa määritellyn raja-arvon alapuolella. Nykäyksenvaimennin on erittäin kompakti, joten se ei häiritse käyttäjän liikkeitä tai käsittelyä. Kestävä kangaspussi suojaa nykäyksenvaimenninta hiertymiseltä ja mahdollisilta epäpuhtauksilta.

Kaksitoimisella pikalukolla varustettu MGO 60 koukku voidaan kiinnittää halkaisijaltaan jopa xx mm rakenteen ympärille, kuten rakennustelineen putkeen tai teräspalkkiin. Nykäyksenvaimennin varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Sulkurenkaan pituus + liitosköysi 80 cm + MGO koukku = kokonaispituus 1,15 m. Pituus nykäyksenvaimennin revenneenä 2,2 m. Turvaetäisyys (suurimmalla mahdollisella putoamiskerroin 2:n putoamisella): 4,35 m. Paino: 2070 g. Täyttää Euroopan CE EN355, EN354, EN362 standardien vaatimukset ja on lisäksi ANSI Z359.13 12 jalkaa ja ANSI Z359.12 sertifioitu amerikkalaisten vaatimuksien mukaisesti. Maksimi elinikä: Kuituosat 10 vuotta, metalliosat rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

HUOM! Uusissa Petzl Newton EU-ANSI ja Volt -sarjan EasyFit valjaissa on olkahihnoissa valmiit säilytyslenkit tämän liitosköyden MGO koukuille.

Lisävarusteet:
Petzl Micro Swivel leikari (P58 XSO). Mahdollistaa liitosköyden kiertymisen estävän kiinnittämisen valjaisiin.
Lisätty:03.03.2017

Sinua voisi kiinnostaa myös

28.95EUR
Spatha Kääntöveitsi, reikä sulkurengasta varte
198.95EUR
Newton Easyfit Liivivaljas 0-koko (XXS-S), pikaso
29.95EUR
Varaotsapanta Reactik, Tikka R, sisältää pohjal
14.90EUR
Ultra Vario&Rush plates, kypäräkiinnityslevy

Arvostelut tuotteesta (0 kpl)

Kirjoita arvostelusi


Boostepilla on monipuoliset maksutavat