Oma tiliniAsiakaspalvelu
Rajaa tuoteryhmän mukaan


Rajaa brändin mukaan:
Rajoita hinnan mukaan
Facebook tarjousTOIMITUSKULUMME
Kirjekokoiset tuotteet 2.95 €
Elokuvat, videopelit, karaokelevyt.

Pakettina lähetettävät alk. 5.95 €

Erikoiskokoiset tuotteet
Toimitusmaksu on ilmoitettu tuotesivulla.

TOIMITUSAJAT
Varastotuotteet
Arkisin, ennen kello kymmentä tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Varastotilanteen näet tuotesivulta.

Tilaustuotteet
Toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Kysyttävää?
Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi toimitusajasta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita tilausnumero, tämä nopeuttaa asian käsittelyä.

Asiakkaamme suosittelevat


» Lue lisää arvosteluja täältä
Etusivu » »

Auton osat ja tarvikkeet

Tämä tuoteryhmä pitää sisällään kaikkea, mitä autoiluun ja sitä helpottamaan tarvitsetkaan. Monet näistä tuotteista, kuten esimerkiksi navigaattorit, ovat erittäin käytännöllisiä ja monesti tarpeen. Ne helpottavat määränpäähän löytämistä jopa ilman kartturia. Kategorian tuotteiden valikoima on laaja, joten tuotteita riittää kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Valikoimastamme löydät monien eri valmistajien laadukkaita tuotteita. Myöskään hinnat eivät ole tilaamisen esteenä, sillä hintataso on pyritty pitämään kohtuullisena. Toki laadukkaisiin tuotteisiin panostaminen maksaa itsensä takaisin siinäkin mielessä, että samaa tuotetta voi käyttää kauemmin. Tutustu siis tarkemmin valikoiman tuotteisiin ja tilaa
samalla kaikki tarvitsemasi.

Sinua voisi kiinnostaa esimerkiksi jotkin näiden kategorioiden laatutuotteista: AUTOdoc.fi

Tästä kategoriasta saat kaiken autoiluun tarvitsemasi pienimmistäkin varaosista lähtien. Laadukkaat varaosat ovat autoilun perusta, sillä ne takaavat sen, ettei matkan taittaminen lopu kesken kaiken. Varaosien joukosta voit löytää vaikkapa anturit, laturit kuin työkalutkin. Valikoima ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan varaosiin, vaan autoilija löytää myös esimerkiksi öljyt. Öljyjen vaihdon kanssa kannattaakin olla tarkkana, sillä öljyt vaihtamalla säästyy suuremmilta ongelmilta. Muista myös ostaa samalla öljynsuodattimet, jotka kuuluvat olennaisena osana öljyjen vaihtoon.

Garmin on todella tunnettu navigaattorien valmistaja, jonka valikoima kattaa niin Suomen, Euroopan kuin koko maailman käsittävät kartastot. Voit siis valita juuri sinulle parhaiten sopivan navigaattorin. Kaikki Garminin tuotteet ovat laadukkaita ja niille myönnetään takuu, joka kertoo omalta osaltaan kestävyydestä. Myös käyttäjät ovat tyytyväisiä Garminiin, joten jos haluat panostaa kaiken kaikkiaan loistavaan navigaattoriin, valintasi on Garmin. Garmin on myös onnistunut tekemään navigaattoreistaan suhteellisen edullisia, joten hinta-laatu-suhde on takuulla kunnossa. Kun tarvitset opastusta tiellä, tutustu valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva navigaattori Garminin mallistosta.

Android on yksi tämän hetken suosituimmista, jos ei jopa suosituin, käyttöjärjestelmä. Monet älypuhelimet ja tabletit käyttävät Androidia käyttöjärjestelmänään. Se on käyttäjien kokemusten perusteella todella helppo ja nopea oppia sekä luotettava. Android päivittää itse itsensä aina, kun uusia päivityksiä on saatavilla. Se on myös turvallinen käyttöjärjestelmä, johon ei kohdistu suuria tietoturvariskejä. Verkkokauppa tarjoaakin lukuisia vaihtoehtoja, joten varmasti jokainen kuluttaja löytää juuri omiin tarpeisiinsa ja budjettiinsa sopivan Android-puhelin tai -tabletin. Yksinkertaisemmat puhelimet ja tabletit sopivat hyvin lapsille, jotka tarvitsevat vain perustoimintoja. Monipuolisemmat, mutta samalla myös hieman hintavammat tabletit ja puhelimet taas pystyvät vastaamaan vaativimmankin käyttäjän odotuksiin. Android toimii kuitenkin yhtä hyvin kaikilla ikään tai odotuksiin katsomatta.

Näytä: 
 Näytä vain heti varastosta löytyvät
Listaa tuotetta kerralla

Boostepilla on monipuoliset maksutavat