Oma tiliniAsiakaspalvelu
Rajaa tuoteryhmän mukaan

Facebook tarjousTOIMITUSKULUMME
Kirjekokoiset tuotteet 2.95 €
Elokuvat, videopelit, karaokelevyt.

Pakettina lähetettävät alk. 5.95 €

Erikoiskokoiset tuotteet
Toimitusmaksu on ilmoitettu tuotesivulla.

TOIMITUSAJAT
Varastotuotteet
Arkisin, ennen kello kymmentä tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Varastotilanteen näet tuotesivulta.

Tilaustuotteet
Toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Kysyttävää?
Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi toimitusajasta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita tilausnumero, tämä nopeuttaa asian käsittelyä.

Käyttöehdot Käyttöehdot

Boostep-verkkopalvelun käyttämiseen liittyvät ehdot

Tilisi

Käyttäessäsi verkkopalvelua, olet velvollinen pitämään tilisi käyttäjätunnuksen ja salasanan luottamuksellisena ja estämään luvattoman tilisi käytön omalta tietokoneeltasi. Hyväksyt tilisi käyttöön liittyvät vastuut ja ilmoitat meille välittömästi, mikäli sinulla on syytä epäillä tilin tunnusten ja salasanan joutuneen jolle kulle toiselle ja on syytä epäillä, että tiliä voidaan käyttää luvattomalla tavalla.
Sitoudut antamaan meille oikeat ja täydelliset tiedot rekisteröidessäsi tilin itsellesi ja ilmoitat muuttuneista tiedoista meitä. Voit itse muuttaa suurinta osaa tiliisi liittyvistä tiedoista.
Boostep pidättää itsellään oikeuden kieltää verkkosivuillensa pääsyn, sulkea käyttäjätilin, poistaa tai muuttaa sisältöä tai peruuttaa tilauksia.

Yksityisyys

Lue yksityisyytesi suoja / rekisteriote, jossa kuvataan myös henkiökohtaisten tietojen keräämiseen ja käsittelyyn liittyvät toimintaperiaatteet.

Boostep-verkkopalvelun saatavuus

Teemme parhaamme taataksemme verkkopalvelun häiriöttömän käytön ja virheettömän tiedonsiirron, mutta Internetin luonteesta johtuen emme voi taata tätä. Joskus pääsy verkkosivustolle saattaa olla estynyt huoltotoimenpiteistämme johtuen. Pyrimme minimoimaan tällaisten toimenpiteiden aiheuttaman häiriön määrän ja keston verkkopalvelulle.

Boostep-verkkopalvelun käyttöoikeus

Annamme sinulle oikeuden käyttää rajoitetusti Boostep-verkkopalvelua ja luoda sisältöä, joka saattaa olla myös toisten luettavissa. Sinulla ei ole oikeutta tallentaa, kopioida tai muokata verkkopalvelun sisältöä tai verkkopalvelun ohjelmistokoodia, skriptejä, kuvia, video- tai muuta multimediasisältöä.

Tämän verkkopalvelun sisältöä ei saa julkaista toisen verkkopalvelun sisällä (esim. kehystekniikan avulla) ilman Boostepin kirjallista lupaa.

Sinulla on oikeus luoda toiseen verkkopalveluun hyperlinkki Boostep-verkkopalveluun silloin, kun linkki ei anna Boostep-verkkopalvelusta, sen yhteistyökumppaneista tai myytävistä tuotteista ja palveluista harhaanjohtavaa tai loukkaava kuvaa. Boostepilla on yksipuolinen oikeus vaatia linkitysten poistaminen toisilta verkkosivuilta.

Arvostelut, kommentit ja muu interaktiivinen sisältö

Voit käyttää verkkopalvelua lähettääksesi kommentteja, tuotearvosteluja tai muuta sisältöä julkaistavaksi (kuvia, tekstiä, multimediaa). Boostep pidättää itsellään kaikki oikeudet maksuttomasti muokata, kopioida, monistaa, kääntää ja julkaista missä tahansa mediassa tällaista sisältöä. Boostep ei ole velvollinen poistamaan tai muokkaamaan tällaista sisältöä ja olet aina vastuussa verkkopalveluun julkaistavaksi lähetetystä sisällöstä. Vastaat siitä, että sisältö ei loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia eikä ole loukkaavaa, tahallaan harhaanjohtavaa, epäsopivaa eikä sisällä viruksia. Sisällöllä ei saa olla poliittisen kampanjan luonnetta eikä kaupallisia tavoitteita.

Lähettäessäsi sisällön verkkopalveluun julkaistavaksi, vastaat siitä, että sisältö ei loukkaa kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia, eikä ole muutoinkaan loukkaavaa, epäsopivaa, virheellistä tai harhaanjohtavaa.

Tekijänoikeudet ja immateriaalioikeudet

Kaikki tässä verkkopalvelussa esitetty sisältö on Boostep -verkkopalvelun tai sen yhteistyökumppaneiden ja sisällön tarjoajien omaisuutta ja sitä suojelee kansainväliset tekijänoikeudet.
Booste Oy kunnioittaa toisten tekijänoikeuksia ja immateriaalioikeuksia. Mikäli sinulla on aihetta epäillä, että verkkopalvelussa on toisen tekijänoikeuksia loukkaavaa sisältöä, ole hyvä ja tee asiasta meille kirjallinen huomautus, niin ryhdymme toimiin selvittääksemme mahdollisen tekijänoikeusrikkomuksen.

Tavaramerkit

Boostep.fi, Boostep.com, Boostep.fi -logo, Boostep.com -logo, Boostep.fi - Elämäntapasi puolesta slogan ja Boostep.com – Boosting your lifestyle slogan ovat Booste Oy:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit, jotka esiintyvät tässä Boostep-verkkopalvelussa, kuuluvat kolmansille osapuolille.

 

 

Takaisin

Boostepilla on monipuoliset maksutavat