Oma tiliniAsiakaspalvelu
Rajaa tuoteryhmän mukaan


Rajaa brändin mukaan:
Facebook tarjousTOIMITUSKULUMME
Kirjekokoiset tuotteet 2.95 €
Elokuvat, videopelit, karaokelevyt.

Pakettina lähetettävät alk. 5.95 €

Erikoiskokoiset tuotteet
Toimitusmaksu on ilmoitettu tuotesivulla.

TOIMITUSAJAT
Varastotuotteet
Arkisin, ennen kello kymmentä tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Varastotilanteen näet tuotesivulta.

Tilaustuotteet
Toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Kysyttävää?
Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi toimitusajasta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita tilausnumero, tämä nopeuttaa asian käsittelyä.

Tilaa nyt
Tuote on toimittajan varastossa, arvioitu käsittelyaika 2-4 arkipäivää
Tuotetta on rajoitetusti - toimi nopeasti!
Tilaustuote, ei ilmaista palautusoikeutta.

kpl

KYSYMYKSIÄ?

Kysy lisätietoja tuotteesta "Jag Rescue Kit Pelastuspakkaus 60m, käyttövalmis kokonaisuus, Petzl" asiakaspalvelustamme.

Kysy tuotteesta
MUUT VAIHTOEHDOT

Lähetä vinkki tuotteesta ystävällesi

Lisää tuote muistilistalle, voit lähettää listan tuttavillesi ja löydät suosikkituotteesi nopeasti.

Jag Rescue Kit Pelastuspakkaus 60m, käyttövalmis kokonaisuus, Petzl

Kanta-asiakashinta:

821.95EUR

(Kanta-asiakkaaksi voit liittyä ilmaiseksi kassalla, lue lisää tästä).

Hinta muuten:

843.03EUR
Toimituskululuokka
Tilauksen lopullinen toimituskulu määräytyy tilauksen kokonaispainon ja -tilavuuden mukaan. Näet lopulliset toimituskulut kassalla.
:
6.95EUR
Tuotenumero: 647439
Katso lisää aiheesta:
Katso mitä muita tuotteita löytyy brandilla Petzl
Jag Rescue Kit Pelastuspakkaus 60m, käyttövalmis kokonaisuus, Petzl

Klikkaa suuremmaksi

(Kuvassa esiintyvä tuote saattaa poiketa tarjotusta tai sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon)



Tuotekuvaus:

Käyttövalmis kaksisuuntainen pelastuspakkaus, joka on aina valmiina nopeaan toimintaan This description is from Boostep.fiSuunniteltu putoamissuojaimen varaan pudonneen henkilön helppoon irrottamiseen ja laskemiseen. Helppokäyttöisyyden ansiosta soveltuu sekä työmaalle työparin pelastamiseen että pelastuslaitosten tarpeisiin. Kevyt ja säkin olkaviilekkeiden ansiosta helposti mukana kuljetettava pakkaus on valmiiksi kasattu, ja punaisen värin ansiosta sen erottaa selkeästi muista varusteista. Sisältö: JAG SYSTEM -taljajärjestelmä, RING OPEN portillinen rengas, I'D S laskeutumislaite, CONNEXION FIXE 150 cm ankkurinauha, AM’D TriactLock lukkosulkurengas automaattilukituksella x 2, BUCKET 25 L varustereppu punainen, AXIS 11 mm köysi kahdella ommellulla päätöslenkillä. Saatavilla kolmea köyden pituutta: 30 m (4,3 kg), 60 m (6,6 kg) ja 120 m (11,3 kg).

Jag Rescue Kit voidaan kiinnittää joko yläankkuripisteeseen = avustamaton evakuointi (uhri on tajuissaan, häntä ei tarvitse valvoa, eikä evakuointitapa ole vapaasti roikkuen suoritettava), tai sen Petzl I’D S:ää voidaan käyttää uhrin luo laskeutuvan pelastajan laskeutumislaitteena = avustettu evakuointi (jolloin uhri kiinnitetään I’D:hen kiinnitetyn Jag System taljan toiseen päähän, ja uhria voidaan suojata laskeutumisen aikana ja loitontaa rakenteista).

Uhrin nostaminen:
Taljapakkauksen tarjoama mekaaninen 4:1-etu ja erinomainen väkipyörätehokkuus mahdollistavat käyttäjän rasituksen jakamisen neljällä, kun uhria nostetaan tämän vapauttamiseksi liitosköydestään. Esimerkiksi nykäyksenvaimentimen varassa roikkuvan uhrin irrottaminen on lyhyen noston jälkeen helppoa. Suojatun kuulalaakeroinnin ansiosta järjestelmän kokonaishyötysuhde on suuri. Jag System taljan notkea suojasukka eliminoi taljaköyden sotkeutumisriskin. Erittäin kompakti rakenne Ring Open renkaan kanssa mahdollistaa käytön myös silloin kun etäisyys ankkuriin on hyvin lyhyt (esim. ahtaissa tiloissa, säiliön päällä, kolmijalan kanssa jne.). Taljauspääty on heti tunnistettavissa päällyksen keltaisen värin ansiosta. Suojasukan päätyhiha ja Axis köyden päätöslenkin suojus pitävät sulkurenkaat paikoillaan ja oikeissa asennoissa, mikä helpottaa niiden klippaamista.

Uhrin laskeminen:
I'D S -laskeutumislaitteen ergonomisen kahvan ansiosta käyttäjä pystyy helposti kontrolloimaan köyden nopeutta pelastuksen aikana.

Enimmäistyökuorma Jag Rescue Kit kokonaisuudelle: 2 kN. Sarjan yksittäisten osien enimmäistyökuorman osalta tutustu käyttöohjeisiin. Maksimi nostomatka Jag Systemin kertanostolla 56 cm. Testattu yksittäin. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimi elinikä: Metallituotteilla rajoittamaton, kuitutuotteilla 10 vuotta.

Tietoa lainsäädännöstä:
Työturvallisuuslaki 45§ Pelastusvälineet: ”Työpaikka on työolosuhteiden niin edellyttäessä varustettava tarpeellisilla pelastautumislaitteilla. Työntekijöille on annettava tarpeelliset ohjeet laitteiden ja välineiden käytöstä.”

Valtioneuvoston asetus rakennustyön turvallisuudesta tarkentaa Työturvallisuuslakia: 78§ Erityismääräykset köysien varassa työskentelyssä ja liikkumisessa kohta 6: ”Työntekijälle on annettava työskentelyn edellyttämä asianmukainen erityinen opastus ja ohjeet, joihin sisältyvät erityisesti tiedot pelastusmenetelmistä; lisäksi on varmistettava, että työ osataan ohjeiden ja kirjallisten suunnitelmien mukaisesti.”

Pakkaukseen liittyvät työturvallisuuskoulutukset:
Pelastuskoulutus perus 3h. Tuotekoodi: VD6928BT (Snro 6433026)
Pelastuskoulutus syventävä 3h. Tuotekoodi: VD7928AT (Snro 6433033)
Sekä kaikki toimialakohtaiset koulutukset.
Lisätty:21.09.2017

Sinua voisi kiinnostaa myös

28.95EUR
Spatha Kääntöveitsi, reikä sulkurengasta varte
49.95EUR
Petzl Windproof Kypärän aluspipo, Musta M-L
198.95EUR
Newton Easyfit Liivivaljas 0-koko (XXS-S), pikaso
99.95EUR
Reactik reaktiivinen LED otsalamppu, musta, USB la

Arvostelut tuotteesta (0 kpl)

Kirjoita arvostelusi


Boostepilla on monipuoliset maksutavat