Oma tiliniAsiakaspalvelu
Rajaa tuoteryhmän mukaan


Rajaa brändin mukaan:
Facebook tarjousTOIMITUSKULUMME
Kirjekokoiset tuotteet 2.95 €
Elokuvat, videopelit, karaokelevyt.

Pakettina lähetettävät alk. 5.95 €

Erikoiskokoiset tuotteet
Toimitusmaksu on ilmoitettu tuotesivulla.

TOIMITUSAJAT
Varastotuotteet
Arkisin, ennen kello kymmentä tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Varastotilanteen näet tuotesivulta.

Tilaustuotteet
Toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Kysyttävää?
Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi toimitusajasta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita tilausnumero, tämä nopeuttaa asian käsittelyä.

Tilaa nyt
Tuote on toimittajan varastossa, arvioitu käsittelyaika 2-4 arkipäivää
Tilaustuote, ei ilmaista palautusoikeutta.

kpl

KYSYMYKSIÄ?

Kysy lisätietoja tuotteesta "Jag System Taljapakkaus 5m, valmis pelastustalja, max.6kN, Petzl" asiakaspalvelustamme.

Kysy tuotteesta
MUUT VAIHTOEHDOT

Lähetä vinkki tuotteesta ystävällesi

Lisää tuote muistilistalle, voit lähettää listan tuttavillesi ja löydät suosikkituotteesi nopeasti.

Jag System Taljapakkaus 5m, valmis pelastustalja, max.6kN, Petzl

Kanta-asiakashinta:

349.95EUR

(Kanta-asiakkaaksi voit liittyä ilmaiseksi kassalla, lue lisää tästä).

Hinta muuten:

358.92EUR
Toimituskululuokka
Tilauksen lopullinen toimituskulu määräytyy tilauksen kokonaispainon ja -tilavuuden mukaan. Näet lopulliset toimituskulut kassalla.
:
6.95EUR
Tuotenumero: 643712
Katso lisää aiheesta:
Katso mitä muita tuotteita löytyy brandilla Petzl
Jag System Taljapakkaus 5m, valmis pelastustalja, max.6kN, Petzl

Klikkaa suuremmaksi

(Kuvassa esiintyvä tuote saattaa poiketa tarjotusta tai sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon)Tuotekuvaus:

Valmis erittäin kevyt ja pienikokoinen taljapakkaus This description is from Boostep.fiMonikäyttöinen tuote, joka mahdollistaa mm. uhrin nostamisen ja poimimisen kyytiin pelastuskäytössä, vapautettavan ankkuripisteen tekemisen, järjestelmän kiristämisen jne. Erityisen näppärä liitosköyden varassa roikkuvan henkilön pelastamiseen. Käyttöönotto sekä uhrin nostaminen tapahtuu nopeasti ja helposti. Kokonaisuus on aina heti käyttövalmis notkean suojasukan ansiosta, joka eliminoi sotkeutumisriskin. Erittäin kompakti rakenne, mikä mahdollistaa käytön myös silloin kun etäisyys ankkuriin on hyvin lyhyt (esim. ahtaissa tiloissa, säiliön päällä, kolmijalan kanssa jne.).

Taljaustehokkuus: Mekaanisen 4:1-taljaustehokkuuden ansiosta käyttäjään kohdistuu vain neljännes vedettävän taakan painosta. Suojatun kuulalaakeroinnin ansiosta järjestelmän tehokkuus on erinomainen ja kokonaishyötysuhde peräti 91 %. Mekaaninen tehokkuus takaa hyvän ja pitävän otteen, vaikka köysi onkin ohut. Taljauspääty on heti tunnistettavissa päällyksen keltaisen värin ansiosta. Suojasukan päätyhihat pitävät sulkurenkaat paikoillaan ja oikeissa asennoissa, mikä helpottaa niiden klippaamista.

Valmiiksi kasattuun pakkaukseen kuuluu: Kaksi automaattisesti lukkiutuvaa Petzl Am'D TriactLock -lukkosulkurengasta, Jag taljapyörä, Jag Traxion lukkiutuva taljapyörä, suojasukka päätyhihoilla sekä molemmista päistä tehdaspäätetty 8 mm köysi. Enimmäistyökuorma: 6 kN. Murtolujuus: 16 kN. Pituus lyhyenä: 40 cm ja pitkänä 500 cm. Kokonaispaino vain 1460 g. Testattu yksittäin. CE-merkitty henkilösuojain. Täyttää lisäksi Euraasian EAC -liitosköysistandardin vaatimukset. Testattu yksittäin. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimielinikä: metallituotteilla rajoittamaton, köysi 10 vuotta.

Lisätietoja yhdisteltävyydestä:
Jag System voidaan yhdistää Petzl I'D-laskeutumislaitteen kanssa kaksisuuntaisen valmiin pelastuspakkauksen tekemiseen, jolloin kokonaisuudella onnistuu sekä uhrin nosto että laskeminen alas. Jag System voidaan kiinnittää joko yläankkuripisteeseen = avustamaton evakuointi (uhria ei tarvitse valvoa eikä evakuointitapa ole vapaasti roikkuen suoritettava), tai uhrin luo laskeutuvan pelastajan laskeutumislaitteeseen = avustettu evakuointi (uhria voidaan suojata laskeutumisen aikana ja loitontaa rakenteista).

Täydellisen pelastusjärjestelmän rakentamiseksi suosittelemme tilaamaan valmiin Jag Rescue Kit pelastuspakkauksen, tai Jag Systemin kanssa Petzl I’D laskeutumislaitteen (D200S0), Ring Open kiinnityspisterenkaan (P28), Axis 11mm köyden päätöslenkillä (R074BA) Am’D TriactLock sulkurenkaalla (M34A TL) ja Basic köysitarraimen (B18BAA). Ring Open ei ole kokonaisuudessa välttämätön, mutta sillä voidaan lyhentää järjestelmän kokonaispituutta entisestään. Lue Jag System tekniikkavinkit sivustolta http://www.petzl.com

Jag Systemin komponentteja on saatavilla myös erikseen: Jag (P45) ja Jag Traxion (P54) tuplataljapyörät, joilla voi tehdä pitkiä taljajärjestelmiä (esim. suljetun tilan lasku- tai nousujärjestelmään). Mikäli taljajärjestelmästä halutaan kevyt ja kompakti, suosittelemme köydeksi em. taljapyörien kanssa Petzl Segment 8 mm köyttä (R076AA), jota voidaan käyttää suuren murtolujuuden ansiosta, huolimatta sen ohuesta halkaisijasta.
Lisätty:03.03.2017

Sinua voisi kiinnostaa myös

28.95EUR
Spatha Kääntöveitsi, reikä sulkurengasta varte
198.95EUR
Newton Easyfit Liivivaljas 0-koko (XXS-S), pikaso
28.95EUR
Spatha Kääntöveitsi, reikä sulkurengasta varte
129.00EUR
Strix VL tactical camo Maastoväri, Petzl

Arvostelut tuotteesta (0 kpl)

Kirjoita arvostelusi


Boostepilla on monipuoliset maksutavat