Oma tiliniAsiakaspalvelu
Rajaa tuoteryhmän mukaan


Rajaa brändin mukaan:
Facebook tarjousTOIMITUSKULUMME
Kirjekokoiset tuotteet 2.95 €
Elokuvat, videopelit, karaokelevyt.

Pakettina lähetettävät alk. 5.95 €

Erikoiskokoiset tuotteet
Toimitusmaksu on ilmoitettu tuotesivulla.

TOIMITUSAJAT
Varastotuotteet
Arkisin, ennen kello kymmentä tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Varastotilanteen näet tuotesivulta.

Tilaustuotteet
Toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Kysyttävää?
Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi toimitusajasta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita tilausnumero, tämä nopeuttaa asian käsittelyä.

Tilaa nyt
Tuotetta on heti varastossa.


kpl

KYSYMYKSIÄ?

Kysy lisätietoja tuotteesta "Kasvissyöjäksi – miksi ja miten" asiakaspalvelustamme.

Kysy tuotteesta
MUUT VAIHTOEHDOT

Lähetä vinkki tuotteesta ystävällesi

Lisää tuote muistilistalle, voit lähettää listan tuttavillesi ja löydät suosikkituotteesi nopeasti.

Kasvissyöjäksi – miksi ja miten

Kanta-asiakashinta:

4.88EUR

(Kanta-asiakkaaksi voit liittyä ilmaiseksi kassalla, lue lisää tästä).

Hinta muuten:

5.00EUR
Toimituskululuokka
Tilauksen lopullinen toimituskulu määräytyy tilauksen kokonaispainon ja -tilavuuden mukaan. Näet lopulliset toimituskulut kassalla.
:
5.95EUR
Tuotenumero: 408953
Katso lisää aiheesta:
Kampanjat:
Kasvissyöjäksi – miksi ja miten

Klikkaa suuremmaksi

(Kuvassa esiintyvä tuote saattaa poiketa tarjotusta tai sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon)Tuotekuvaus:

Miksi ja miten

Merkka Gould ja Eeva Voutilainen

 

Miksi valita kasvissyönti? Miten koostaa täysipainoinen kasvisruokavalio?

Kasvissyönnin suosio kasvaa Suomessa ja maailmalla koko ajan This description is from Boostep.fiSen terveydellisistä vaikutuksista on saatu tieteellistä näyttöä, ja sen tiedetään kuormittavan ympäristöä vähemmän kuin lihansyönti. Kasvissyöjäksi – miksi ja miten on ensimmäinen suomenkielinen tietoteos, jossa käsitellään monipuolisesti sekä kasvissyönnin valitsemista että kasvisruokavaliota.

Kirjan ensimmäisessä osassa tarkastellaan kasvissyöntivalinnan syitä ja seurauksia. Esiin tulevat muun muassa ruoan ympäristövaikutukset ja kasvissyönnin eettiset perustelut. Kasvissyöjän arkea käsitellään suomalaisten kasvissyöjien kertomusten kautta. Toinen osa opastaa täysipainoisen kasvisruokavalion koostamisessa. Siinä selostetaan ja havainnollistetaan esimerkkien avulla, miten välttämättömien ravintoaineiden saanti tulee turvattua. Lisäksi kerrotaan kasvissyönnin terveysvaikutuksista ja kasvisruokavaliosta eri elämänvaiheissa, kuten raskauden aikana.

Kirja on suunnattu erityisesti kasvissyönnistä kiinnostuneille. Myös ruokatottumustensa vaikutuksia ympäristöön, muihin ihmisiin ja eläimiin pohtivat löytävät kirjasta vastauksia kysymyksiinsä. Kirjasta on hyötyä myös kasvissyöntiä harkitsevien tai aloittelevien nuorten vanhemmille sekä nuorten tai kasvissyöjäperheiden kanssa työskenteleville ammatti-ihmisille.

VTM Merkka Gould on tutkinut suomalaista kasvissyöntikulttuuria ja syitä kasvisruokavalion valitsemisen taustalla. ETL Eeva Voutilainen on ravinnon terveysvaikutuksiin perehtynyt ravitsemusasiantuntija, joka työskentelee Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen opettajana.”Teos antaa selkeät ohjeet siitä, minkä verran tiettyjä ravintoaineita olisi täysipainoisen kasvisruokavalion sisällettävä, ja minkä ravintoaineiden puutteet ovat kasvissyönnin yleisimpiä sudenkuoppia. – –. Kirja on oivallinen perusteos kasvissyöntiin vasta perehtyvälle, mutta myös sellaiselle kasvissyöjälle, joka kaipaa selkeää yhteenvetoa esimerkiksi eri ravintoaineiden tarpeesta ja saatavuudesta. – – Kirja on sujuvasti kirjoitettu.”

– Laura Uotila, Eläinten ystävä 4/2009 (Suomen eläinsuojeluyhdistyksen lehti)


"Kirja on tuhti tietopaketti. Toivottavasti sen jaksaa kahlata läpi myös mahdollisimman moni teini-ikäinen vegaani."

– Marjatta Honkasalo, Satakunnan Kansa 15.9.2009


"Kirjassa käydään yksityiskohtaisesti läpi harvemmin esille tuotuja aiheita, kuten tasapainoisen kasvisruokavalion koostaminen raskaana oleville ja imettäville naisille sekä hyvin nuorille lapsille."

– Jonas Simola, Elonkehä 7/2009


"– – perusteos kasvissyönnin valinnoista ja vaikutuksista."

Voi hyvin 6/09

 

”Kasvissyönnin eri muodoista, kasvisruokavalion oikeanlaisesta koostamisesta ja kasvissyönnin vaikutuksista ihmiseen ja ympäristöön kerrotaan perusteellisesti ja objektiivisesti – kiihkoilematta ja syyllistämättä mutta myös vähättelemättä sen hyviä puolia.”

– Ani-Jatta Immonen, Sydän 1/2010

 

 

Lisätty:12.04.2011

Sinua voisi kiinnostaa myös


Arvostelut tuotteesta (0 kpl)

Kirjoita arvostelusi


Boostepilla on monipuoliset maksutavat