Oma tiliniAsiakaspalvelu
Rajaa tuoteryhmän mukaan

Facebook tarjousTOIMITUSKULUMME
Kirjekokoiset tuotteet 2.95 €
Elokuvat, videopelit, karaokelevyt.

Pakettina lähetettävät alk. 5.95 €

Erikoiskokoiset tuotteet
Toimitusmaksu on ilmoitettu tuotesivulla.

TOIMITUSAJAT
Varastotuotteet
Arkisin, ennen kello kymmentä tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Varastotilanteen näet tuotesivulta.

Tilaustuotteet
Toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Kysyttävää?
Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi toimitusajasta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita tilausnumero, tämä nopeuttaa asian käsittelyä.

Toimitusehdot Toimitusehdot

Sopimuksen syntyminen

Tehdessäsi tilauksen Boostep.fi tai Boostep.com verkkopalvelussa, lähetämme sinulle tilauserittelyn sisältävän sähköpostin, joka vahvistaa että olemme vastaanottaneet tilauksen. Tämä sähköposti ei vielä vahvista tilaustasi, vaan tilauksesi on tarjous sinulta ostaa tuotteet meiltä. Toimitussopimus syntyy, kun hyväksymme tilauksen erillisellä sähköpostiviestillä, jossa vahvistamme, että olemme toimittaneet tuotteet sinulle (toimitusvahvistusviesti). Tilauksessasi olleet tuotteet, jotka eivät ole mukana toimitusvahvistusviestissämme, eivät ole osa toimitussopimusta.

Tuotteen toimitusaika ja saatavuus

Tuotteen arvioitu toimitusaika on mainittu tuotteen sivulla. Toimitusaika ei sisällä tuotteen kuljetukseen kuluvaa aikaa, joka on postilähetyksissä tyypillisesti 1-2 arkipäivää. Mikäli tilauksesi sisältää tuotteita, joissa on eri toimitusaika, tilauksen arvioitu toimitusaika on sama, kuin tilauksessa olevien tuotteiden pisin mainittu toimitusaika.
Tuotteen toimitusaika ja saatavuustiedot ovat aina arvioita ja lopullinen toimitusaika vahvistetaan asiakkaalle lähetettävässä tilausvahvistuksessa. Boostep pyrkii ilmoittamaan tuotteen toimitusajan aina totuudenmukaisesti, mutta joskus saattaa verkkokaupassa olla virheellinen toimitusaika tai saatavuustieto, johtuen esimerkiksi inhimillisistä erehdyksistä tuotetietojen ylläpitoprosessissa.

Tilaajan ikä

Tilaajan pitää olla joko 18 vuotta täyttänyt tai hänellä pitää olla holhoojan (yleensä vanhempien eli äidin tai isän) suostumus.

Tuotteiden hinnat

Tuotteiden hinnat ovat lopulliset, etkä joudu maksamaan tuotteista arvonlisäveroa, tullia tai muita lisämaksuja. Suomesta toimitettavat tuotteet sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron, Ahvenanmaalta toimitettavat tuotteet eivät sisällä arvonlisäveroa. Hinnat eivät sisällä toimitusmaksua, joka peritään erikseen jokaisesta tilauksesta. Tuotekohtainen toimituskulu on merkitty tuotesivulle, lopullinen toimituskulu ilmoitetaan kassalla.

Selvissä hintavirhetapauksissa Boostep.fi voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo: esimerkiksi jos 100 euron arvoista tuotetta erehdyksen vuoksi myydään 10 eurolla. Hintavirhetapauksissa Boostep.fi vastuu rajoittuu tilauksen purkamiseen ja mahdollisesti jo maksetun summan palauttamiseen.

Toimituskulut ja -tavat

Tuotteen toimituskulut määräytyvät tuotteen koon ja painon mukaan. Mikäli tilauksessa on useampia tuotteita, määräytyvät toimituskulut tilauksen kokonaispainon ja tilavuuden mukaan. Teemme parhaamme, että toimituskulut vastaisivat tuotteen toimittamisesta aiheutuvia todellisia kuluja. Mikäli epäilet sivuillamme myynnissä olevan tuotteen toimituskulun olevan virheellinen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme asian.

Maksutavat

Asiakas suorittaa maksun tilauksesta ennakkomaksuna käyttäen luottokorttia tai verkkopankkia, postiennakolla tai laskulla saatuaan tilauksen. Laskupalvelun tarjoaa Kreditor Europe AB Sivuliike Suomessa (2216920-2). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskua vastaan maksettaessa, perimme lisämaksun, joka on 2 EUR +2% tilauksen summasta sis. alv.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mikäli tilausta ei voida toimittaa kokonaisuudessaan tai lainkaan, Boostep palauttaa ennakkomaksuna suoritetun summan viipymättä asiakkaan tilille. Maksun palautuksen yhteydessä asiakkaalta pyydetään tilinumeroa, jonne maksu voidaan suorittaa.

Maksuaika

Laskulla ostettaessa maksuaikaa on 14 päivää. Mikäli maksat koko kauppahinnan edellä mainitun ajan kuluessa, ei tilisopimusta synny. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla).

Palautukset

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautuksen tekemistä ja sovi palautuksesta. Palautustapauksissa hyvitämme kauppahinnan pankkitilillesi, muista siis merkitä myös tilinumerosi!

Emme lunasta postiennako- tai jälkivaatimuspalautuksia.

Maksamme lähetyskulut puolestasi. Muista pyytää palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 2-3 viikkoa.

Kirjepalautukset

Toimita palautus postin asiakaspalautuksena ja käytä ASIAKASPALAUTUS-osoitekorttia ja liitä pakkauslista ja tuotepalautuslomake mukaan lähetykseen. Tuotepalautuslomakkeen voit ladata tästä.

Palautusosoite:
485470
Asiakaspalautus
Boostep.fi
Jousitie 7
20760 PIISPANRISTI

Pakettipalautukset

Matkahuollon paketit voi palauttaa joko mistä tahansa virallisesta matkahuollon toimipisteestä tai siitä noutopisteestä, mistä on hakenut paketin. Asiakaspalautusta ei voi tehdä toisesta lähikaupan pisteestä kuin mistä paketti on noudettu. Liitä pakkauslista ja tuotepalautuslomake mukaan lähetykseen. Tuotepalautuslomakkeen voit ladata tästä.

Matkahuollon palautustunnus:
930427
Asiakaspalautus
Boostep.fi

Ylivoimainen este (force majeure)

Boostep ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Boostepin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- ja tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energianjakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Boostepin tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavasta tai toiminnan estävästä seikasta johtuen.

Hinnanmuutokset

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Kanta-asiakasalennus

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. Kanta-asiakkaana saat ostoskertymäsi mukaan alennuksen tilauksista. Alennus lasketaan tilauksen kokonaissummasta ennen toimitus- ja maksutapakuluja seuraavan taulukon mukaan:

Tilaukset viimeisen vuoden (364 päivää) aikana:
0 EUR 2.5%
50 EUR 3%
100 EUR 3.5%
200 EUR 4%
300 EUR 4.5%
400 EUR 5%

Verkkokauppa laskee alennuksen automaattisesti tilauksesi yhteydessä.

Esimerkki: olet tilannut aikaisemmin yhteensä 179 EUR arvosta. Ostat nyt 30 EUR tuotteen, mutta alennuksen jälkeen maksat siitä vain 29,40 EUR. Seuraavassa tilauksessasi alennus onkin jo 3% ja jos silloinkin tilaisit 30 EUR tuotteen, maksaisit vain 29,10 EUR.

Toistaiseksi kanta-asiakasalennus koskee kaikkia tuotteita, myös tarjoushintaisia. Boostep pidättää itsellään oikeuden muuttaa kanta-asiakasohjelmansa sisältöä.
Asiakas näkee oman kanta-asiakastasonsa Oma tilini -näytöstä.

 

 

 

Takaisin

Boostepilla on monipuoliset maksutavat